074 - 799 90 71

Dakdekker nodig in Hengelo?

Aanleg en renovatie van dakbedekking in Hengelo

Is uw huis of bedrijfspand toe aan nieuwe dakbedekking? In de regio Hengelo kan u onze vakmannen inschakelen voor advies over de verschillende mogelijkheden, maar ook voor de aanleg van dakbedekking. Wij zijn als dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in bitumen platte daken, hellende daken zonder pannen, lichtkoepels en dakkapellen. Kamphuis Dakbedekking & Renovatie legt dakbedekking op vakkundige wijze en werkt uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. We zorgen ervoor dat uw dakbekleding lang mee gaat en geven tevens garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden. Renovatie van de huidige dakbekleding is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op via 074 - 799 90 71 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Verschillende typen dakbedekking

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumineuze dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Deze daktechniek is populair vanwege de hoge weerstand. Het materiaal komt voort uit een combinatie van aardolie en polyester/glasvlies én kunststofvezels. Bitumen veroudert niet snel en is zeer geschikt voor recycling. Onderhoud, renovatie en het opnieuw leggen van een bitumen dakbedekking kan u gerust overlaten aan onze dakdekkers in Hengelo. Het verwijderen als ook het opnieuw leggen van een bitumen laag op uw dak is een complexe klus, maar Kamphuis Dakbedekking & Renovatie beschikt over de juiste materialen om dit professioneel voor u uit te voeren. Ook voor het plaatsen van lichtkoepels of onderdaken kan u gebruik maken van onze service.

Wilt u advies over de geschikte typen dakbedekking voor uw woning? Of heeft u nu een dakdekker in Hengelo of de regio nodig? Maak dan direct een afspraak met de specialisten van Kamphuis Dakbedekking & Renovatie.

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Specialist in bitumen dakbedekking
  • Ervaren dakdekkers in Twente
  • VCA Certificering voor kwaliteit
VCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Bitumen daken
  • Nieuwbouw
  • Lekkage plat dak
  • Renovatie dakbedekking
  • Uitgebreide dakinspectie

Hoofdvestiging