053 - 208 70 11

Dakdekker nodig in Hengelo?

Dakbedekking leggen en renoveren Hengelo

Is je huis of bedrijfspand toe aan nieuwe dakbedekking? In de regio Hengelo kan je de vakmannen van Kamphuis Dakbedekking & Renovatie inschakelen voor advies over de verschillende mogelijkheden, maar ook voor het aanbrengen van de dakbedekking. Wij zijn als dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in bitumen platte daken, hellende daken zonder pannen, lichtkoepels en dakkapellen.

Onze dakdekkers leggen de dakbedekking op vakkundige wijze en werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. We zorgen ervoor dat de dakbekleding lang mee gaat en geven tevens garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden. Renovatie van de huidige dakbekleding is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op via 053 - 208 70 11 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Dakbedekking plaatsen

Verschillende typen dakbedekking Hengelo

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumineuze dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Deze daktechniek is populair vanwege de hoge weerstand. Het materiaal komt voort uit een combinatie van aardolie en polyester/glasvlies én kunststofvezels.

Bitumen veroudert niet snel en is zeer geschikt voor recycling. Onderhoud, renovatie en het opnieuw leggen van een bitumen dakbedekking kan je gerust overlaten aan onze dakdekkers in Hengelo. Het verwijderen als ook het opnieuw leggen van een bitumen laag op het dak is een complexe klus, maar Kamphuis Dakbedekking & Renovatie beschikt over de juiste materialen om dit professioneel voor u uit te voeren. Ook voor het plaatsen van lichtkoepels of onderdaken kun je gebruik maken van onze service.

Wil je advies over het meest geschikte type dakbedekking voor jouw woning? Of als je nu een dakdekker in Hengelo nodig hebt, maak dan direct een afspraak met onze specialisten via 053 - 208 70 11.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Specialist in bitumen dakbedekking
  • Ervaren dakdekkers in Twente
  • VCA Certificering voor kwaliteit
VCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Bitumen daken
  • Nieuwbouw
  • Lekkage plat dak
  • Renovatie dakbedekking
  • Uitgebreide dakinspectie

Hoofdvestiging