Dakbedekking aanleggen in Hengelo

Is uw huis of bedrijfspand toe aan nieuwe dakbedekking? In de regio Hengelo kunt u onze vakmannen inschakelen voor advies over de verschillende mogelijkheden, maar ook voor de aanleg van dakbedekking. Wij zijn als dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in bitumen, EPDM, platte daken, hellende daken zonder pannen, shingles, nieuwbouw, lichtkoepels en dakkapellen. Wij leggen dakbedekking op vakkundige wijze en werken alleen met materialen van topkwaliteit. We zorgen ervoor dat uw dakbekleding lang mee gaat en geven u garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Verschillende typen dakbedekking

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Deze daktechniek is populair vanwege de hoge weerstand die het heeft. Bitumen veroudert niet snel en is zeer geschikt voor recycling. Daarnaast wordt ook kunststof steeds vaker gebruikt. De kunststoffen dakbedekking is populair, omdat dit type dakbedekking een zeer lange levensduur heeft. Ook EPDM wordt nog steeds vaak gebruikt. EPDM is een synthetisch rubber met een lange levensduur, is rotbestendig en is ongevoelig voor uv en ozon.

Wilt u advies over de geschikte typen dakbedekking voor uw woning? Of heeft u direct een dakdekker in Hengelo of in de omgeving van Hengelo nodig? Maak dan direct een afspraak met onze dakspecialisten.