053 - 208 70 11

Dakdekker nodig in Hengelo?

Dakisolatie Hengelo

Wist je dat dakisolatie de meest efficiënte vorm van isolatie voor je woning is? Warme lucht stijgt op en verlaat via het dak de woning, zeker als er onvoldoende sprake is van isolatie. Zonde! Door warmte vast te houden kan je flink besparen op de stookkosten. Hoe beter het dak geïsoleerd is, des te beter de warmte in huis behouden blijft.

Dakisolatie zorgt er dus voor dat je huis warmer is, terwijl je minder hoeft te stoken. Met het oog op de stijgende energielasten is het aantrekkelijk om de voordelen van dakisolatie te overwegen. Kamphuis Dakbedekking & Renovatie helpt je bij de keuze voor dakisolatie in Hengelo én de omgeving. Bel 053 - 208 70 11 voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

De investering en het profijt van dakisolatie

Afhankelijk van je woonsituatie en de keuzes die je maakt kan dakisolatie wel een besparing van €500 per jaar opleveren. Een investering in dakisolatie verdien je daardoor binnen 10 jaar terug en het verhoogt natuurlijk de WOZ-waarde van je woning.

Bovendien zorgt dakisolatie in de gehele woning voor een prettiger leefklimaat. Kamphuis Dakbedekking & Renovatie is werkzaam onder de VCA-certificering, hetgeen betekent dat we voldoen aan de richtlijnen omtrent Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Plaatsing dakisolatie Hengelo

Dakisolatie dient op de juiste manier geplaatst te worden. Als dit verkeerd gebeurt, kan er condensvorming ontstaan waardoor het hout gaat rotten. Onze dakspecialisten weten alles van dakisolatie en kunnen je daarom gericht advies geven over alle mogelijkheden.

Additioneel is er namelijk nog genoeg te kiezen, zoals een keuze voor isolatie aan de buiten- of binnenzijde van de woning en dat kan wel degelijk verschil maken. Vertrouw daarom op de informatie en het advies van onze professionele dakdekkersservice. In Hengelo en omgeving ben je bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie aan het juiste adres. We zijn bereikbaar via 053 - 208 70 11 en via het contactformulier.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Specialist in bitumen dakbedekking
  • Ervaren dakdekkers in Twente
  • VCA Certificering voor kwaliteit
VCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Bitumen daken
  • Nieuwbouw
  • Lekkage plat dak
  • Renovatie dakbedekking
  • Uitgebreide dakinspectie

Hoofdvestiging