Dak isoleren in Hengelo

Dakisolatie is goed voor u, uw portemonnee en het milieu. Warme lucht stijgt op en heeft de nijging om via het dak uw huis te verlaten. Hoe beter uw dak geïsoleerd is, hoe beter u de warmte in uw woning kunt houden. Dakisolatie zorgt er dus voor dat uw huis warmer is, terwijl u minder hoeft te stoken. En dat is weer goed voor het milieu, want er wordt minder CO2 uitgestoten. Wilt u ook van de voordelen van dakisolatie kunnen genieten? Wij helpen u hier in Hengelo en in de omgeving van Hengelo graag mee.

Geld besparen met dakisolatie

Goede dakisolatie kan wel tot €500 per jaar besparen op uw stookkosten. De investering die u eenmalig maakt voor een goede dakisolatie verdient u dus snel terug. Bovendien verhoogt isolatie uw wooncomfort.

Dakisolatie dient op de juiste manier geplaatst te worden. Als dit verkeerd gebeurt, kan er condensvorming ontstaan waardoor het hout kan gaan rotten. Bovendien weten onze dakspecialisten alles van dakisolatie, wat voor dak u ook heeft, en kunnen zij u daarom altijd goed adviseren. Schakel voor het isoleren van uw dak dus altijd de hulp in van een professionele dakdekker. In Hengelo en omgeving bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Maak direct een afspraak!