074 - 799 90 71

Dakdekker nodig in Hengelo?

Dakisolatie in Hengelo

Wist u dat dakisolatie de meest efficiënte vorm van isolatie voor uw woning is? Warme lucht stijgt op en verlaat via het dak de woning, zeker als er onvoldoende sprake is van isolatie. Zonde! Door warmte vast te houden kan u flink besparen op de stookkosten. Hoe beter uw dak geïsoleerd is, des te beter de warmte in uw woning behouden blijft. Dakisolatie zorgt er dus voor dat uw huis warmer is, terwijl u minder hoeft te stoken. Met het oog op de stijgende energielasten is het aantrekkelijk om de voordelen van dakisolatie te overwegen. Kamphuis Dakbedekking & Renovatie helpt u bij de keuze voor dakisolatie in Hengelo én de omgeving.

De investering en het profijt in dakisolatie

Afhankelijk van uw woonsituatie en de keuzes die u maakt kan dakisolatie een besparing van €500 per jaar opleveren. Een investering in dakisolatie verdient u daardoor binnen 10 jaar terug en het verhoogt natuurlijk de WOZ-waarde van uw woning. Bovendien zorgt dakisolatie in uw gehele woning voor een prettiger leefklimaat. Kamphuis Dakbedekking & Renovatie is werkzaam onder de VCA-certificering, hetgeen betekent dat we voldoen aan de richtlijnen omtrent Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Kamphuis Dakbedekking & Renovatie.

Dakisolatie dient op de juiste manier geplaatst te worden. Als dit verkeerd gebeurt, kan er condensvorming ontstaan waardoor het hout gaat rotten. Onze dakspecialisten weten alles van dakisolatie en kunnen u daarom gericht advies geven over alle mogelijkheden. Additioneel is er namelijk nog genoeg te kiezen, zoals een keuze voor isolatie aan de buiten- of binnenzijde van uw woning en dat kan wel degelijk verschil maken. Vertrouw daarom op de informatie en het advies van onze professionele dakdekkersservice. In Hengelo en omgeving bent u bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak!

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Specialist in bitumen dakbedekking
  • Ervaren dakdekkers in Twente
  • VCA Certificering voor kwaliteit
VCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Bitumen daken
  • Nieuwbouw
  • Lekkage plat dak
  • Renovatie dakbedekking
  • Uitgebreide dakinspectie

Hoofdvestiging