053 - 208 70 11

Dakdekker nodig in Hengelo?

Dakrenovatie Hengelo

Wilt u uw dak laten inspecteren, nieuwe dakbedekking plaatsen of uw dak renoveren? In Hengelo kunt u bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie terecht voor iedere dakrenovatieklus. U kunt via het contactformulier een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via 053 - 208 70 11.

Functie dakrenovatie Hengelo

Een goed onderhouden dak zorgt voor een hogere waarde van uw huis en een lagere energierekening. Een dak moet veel doorstaan: zware regenval, harde wind, vorst of sneeuw kunnen allemaal bijdragen aan slijtage van uw dak. Dit kan niet alleen leiden tot kleine beschadigingen, maar ook tot grote beschadigingen zoals aantasting van de dakconstructie of doorzakking.

Dakrenovatie verschilt van dakreparatie. We spreken van dakrenovatie als er iets vernieuwd wordt aan het dak. Bij dakrenovatie wordt het dak bijvoorbeeld waterafstotend of energiebesparender gemaakt. Het is niet altijd nodig om voor dakrenovatie te gaan, soms is een reparatie voldoende. Maar dakrenovatie kan verstandig zijn als uw dak al een tijdje meegaat en u vaak tegen dezelfde problemen aanloopt.

Dakinspectie Hengelo

Kleine beschadigingen kunnen uitgroeien tot grote beschadigingen, en op die manier hoge kosten met zich meebrengen. Dakrenovatie voor zulke kleine beschadigingen kan dergelijke onkosten en onveilige situaties voorkomen. Wanneer u zulke kleine beschadigingen opmerkt, kunt u dus het beste meteen aan de bel trekken bij een professionele dakdekker.

Mocht u twijfelen aan de staat van uw dak, brengt Kamphuis Dakbedekking & Renovatie deze graag in kaart met een professionele dakinspectie. We zouden aanraden om zo’n inspectie standaard eens in de zoveel tijd te laten uitvoeren. Tijdens zo’n inspectie wordt het hele dak onderzocht op lekkagerisico’s en andere beschadigingen.

Kosten dakrenovatie Hengelo

De kosten van dakrenovatie variĆ«ren, afhankelijk van het type dakbedekking, het soort beschadigingen en de grootte van het dak. Zo is het veel voordeliger om bitumen dakbedekking te vervangen, dan dakpannen dakbedekking. En het kost veel minder tijd om een plat dak te renoveren dan een schuin dak. Het kost gemiddeld zo’n 1500 euro om een plat dak te renoveren. Bij een schuin dak ligt dat bedrag rond de 5000 euro.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee kunt houden, mocht u uw dak willen laten renoveren. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn het met andere dakwerkzaamheden te combineren. U zou bijvoorbeeld van de gelegeneheid gebruik kunnen maken om zonnepanelen of dakisolatie te laten plaatsen.

Door erop te letten dat de renovatie de luchtdichtheid van het dak niet verstoort, kunt u warmteverlies door ongewenste luchtstromen voorkomen. Ook kunt u zich afvragen of er asbest in het dak zou kunnen zitten. In dat geval kunt u het beste voor een geheel nieuwe dakbedekking kiezen. Tot slot heeft u soms, behalve een dakdekker, ook een architect nodig voor het plannen van dakrenovatie. Vraag uw dakdekker hierin om advies.

Contact met Kamphuis Dakbedekking & Renovatie voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie bieden we snelle service, scherpe prijzen en professionele resultaten. Onze dakdekkers overleggen graag met u over de oplossing voor uw dak. We kunnen dan eventueel ook meedenken over de combinatie met andere werkzaamheden.

Bent u op zoek naar een deskundige dakdekker om u te helpen met uw dakrenovatie? In Hengelo helpen wij van Kamphuis Dakbedekking & Renovatie u graag bij iedere dakrenovatieklus. Schakel zo snel mogelijk een vakman in door het contactformulier in te vullen, of te bellen naar 053 - 208 70 11.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Specialist in bitumen dakbedekking
  • Ervaren dakdekkers in Twente
  • VCA Certificering voor kwaliteit
VCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Bitumen daken
  • Nieuwbouw
  • Lekkage plat dak
  • Renovatie dakbedekking
  • Uitgebreide dakinspectie

Hoofdvestiging