053 - 208 70 11

Dakdekker nodig in Hengelo?

Dakinspectie in Hengelo

Een dak krijgt heel wat te verduren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er kleine mankementen ontstaan. Door deze in een vroegtijdig stadium op te sporen, kunnen deze vlug gerepareerd worden. Dat scheelt je later in de kosten! Is het tijd voor een dakinspectie? In de regio Hengelo kun je Kamphuis Dakbedekking & Renovatie hier voor inschakelen. Wij bekijken of het dak onderhoud nodig heeft, en inspecteren alles zorgvuldig, vlug en vakkundig. Bel 053 - 208 70 11 voor een afspraak of maak gebruik van het contactformulier.

Heeft je dak onderhoud nodig?

Twijfel je over de staat van het dak? Maak dan een afspraak met ons dakdekkersbedrijf. We komen dan snel bij je langs voor een dakinspectie. We bekijken hoe het dak erbij ligt, en indien nodig voeren we meteen dakonderhoud uit. Constateren we grotere mankementen? Indien gewenst kunnen we dan dakreparatie voor je uitvoeren. Zo weet je zeker dat het dak nadien weer in optimale staat verkeert.

Neem contact op met Kamphuis Dakbedekking & Renovatie

Wil je meer weten over onze service? Of wil je ons meteen inschakelen voor een dakinspectie? Neem dan contact met ons op. Dat kun je doen door het contactformulier op deze website in te vullen. Je hoort dan vlug van ons. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons dan op het nummer 053 - 208 70 11. Voor dakinspectie en dakonderhoud kun je in Hengelo en omstreken altijd op ons rekenen!

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Specialist in bitumen dakbedekking
  • Ervaren dakdekkers in Twente
  • VCA Certificering voor kwaliteit
VCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Bitumen daken
  • Nieuwbouw
  • Lekkage plat dak
  • Renovatie dakbedekking
  • Uitgebreide dakinspectie

Hoofdvestiging