053 - 208 70 11

Dakdekker nodig in Hengelo?

Isolatie van een dakkapel

Verbouw je de zolder en wil je de leefruimte uitbreiden met een dakkapel? Dan is het belangrijk dat je ook stilstaat bij de isolatie van de dakkapel. Warme lucht in stijgt immers automatisch omhoog, en het is niet de bedoeling dat de warmte zomaar via de dakkapel vervliegt.

Een goed geïsoleerde dakkapel zorgt ervoor dat de warmte in de winter beter binnen blijft en dat je energieverbruik lager ligt. Daarnaast vergoot het je wooncomfort: isolatie zorgt voor minder tocht, temperatuurwisselingen én geluidsoverlast.

In Hengelo en omgeving ben je voor de isolatie van een nieuwe dakkapel aan het juiste adres bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie. Uiteraard houden we bij het isoleren rekening met de isolatiewaarde. En ook als je al een dakkapel hebt, maar deze (beter) wilt laten isoleren, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op via 053 - 208 70 11 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Isolatie kunststof dakkapel

Als je kiest voor een kunststof dakkapel, kies je automatisch voor een goede isolatiewaarde. Kunststof houdt namelijk niet alleen geluid tegen, het is tevens bestand tegen alle weersinvloeden. Standaard kunststof kapellen worden gemaakt van een houten basisconstructie. Er zijn echter ook kunststof dakkapellen die volledig uit kunststof of polyester bestaan. Deze dakkapellen zijn uit één stuk gemaakt waardoor het warmteverlies minimaal is.

Houten dakkapellen isoleren

Bij de isolatie van een houten dakkapel kan het isolatiemateriaal zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de constructie worden geplaatst. Isoleer je de dakkapel aan de binnenzijde, dan wordt het isolatiemateriaal (meestal steenwol) tussen de houten balken en het frame geplaatst en wordt de dakkapel voorzien van dampdichte folie aan de binnenzijde en dampdoorlatende folie aan de buitenzijde. Isoleer je de buitenkant van de dakkapel, dan worden er PIR- of PUR-platen bovenop het houten frame van de dakkapel bevestigd.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Specialist in bitumen dakbedekking
  • Ervaren dakdekkers in Twente
  • VCA Certificering voor kwaliteit
VCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Bitumen daken
  • Nieuwbouw
  • Lekkage plat dak
  • Renovatie dakbedekking
  • Uitgebreide dakinspectie

Hoofdvestiging