053 - 208 70 11

Dakdekker nodig in Hengelo?

Extra dakwerkzaamheden Hengelo

Het dak van je woning is meer dan enkel de bekleding. Het dak staat dagelijks bloot aan zeer diverse (weers)omstandigheden. Zon, regen, harde wind en vrieskou zijn nog maar een paar voorbeelden van factoren waar het dak mee te maken krijgt.

Deze omstandigheden vormen de perfecte voedingsbodem voor additionele verschijnselen zoals mos, scheuren en verzakkingen in de dakbedekking. Het is niet altijd mogelijk om dergelijke problemen zelf op te lossen, maar Kamphuis Dakbedekking & Renovatie kan je helpen met onze extra dakwerkzaamheden. Bel ons op 053 - 208 70 11 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Ontmossen dak Hengelo

Ontmossen is een uitdaging, zeker omdat je hier niet jaarlijks mee te maken wilt hebben. Wij ontmossen het dak en zorgen ervoor dat deze beter bestand is tegen de afzet van mos in de jaren die volgen. Ook bij scheurtjes en verzakkingen in de dakbedekking gaan wij gericht aan het werk om het dak weer volledig te herstellen.

Stormschade Hengelo

Een flinke herfststorm kan behoorlijk wat zichtbare en onzichtbare gevolgen hebben voor je dak. Zo kunnen pannen scheuren, verzakken of zelfs van het dak vallen. Een kleine verzakking lijkt misschien niet zo erg, maar op de langere termijn kan het wel degelijk voor lekkages en andere complicaties zorgen. Kamphuis Dakbedekking & Renovatie is gespecialiseerd in het vervangen van kwetsbare dakpannen en plaatsen van pannen die zijn weggezakt (wij plaatsen en vervangen echter geen gehele pannendaken).

Ook bij andere vormen van dakbedekking is herstel en onderhoud belangrijk. Het dak schoon houden en scheurtjes op tijd detecteren is de sleutel tot het voorkomen van problemen met het dak. Wil je gebruik maken van onze extra dakwerkzaamheden in Hengelo? Neem direct contact met ons op via 053 - 208 70 11 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Specialist in bitumen dakbedekking
  • Ervaren dakdekkers in Twente
  • VCA Certificering voor kwaliteit




VCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Bitumen daken
  • Nieuwbouw
  • Lekkage plat dak
  • Renovatie dakbedekking
  • Uitgebreide dakinspectie

Hoofdvestiging