053 - 208 70 11

Dakdekker nodig in Hengelo?

Stormschade aan je dak in Hengelo

Het weer kan in Nederland voor flinke overlast zorgen. Harde wind en regen kunnen soms grote beschadigingen aanrichten. Ook het dak kan hiermee te kampen krijgen. Heb je na slecht weer te maken met stormschade aan de dakbedekking? Zitten er dakpannen los, of is er lekkage? In de regio Hengelo is Kamphuis Dakbedekking & Renovatie je dan graag van dienst. Bel 053 - 208 70 11 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Dan zorgen we voor een snelle oplossing van de problemen.

Stormschade dak

Stormschade aan de dakbedekking is niet alleen vervelend vanwege de kosten die dit met zich meebrengt. Het kan soms ook gevaarlijk zijn. Zit er een dakpan los? Dan moet dat snel verholpen worden, om te voorkomen dat deze plotseling wordt weggerukt. Heeft de storm voor lekkage gezorgd? Dit kan voor beschadigingen aan je woning en eigendommen zorgen. Een vlugge oplossing is dus vereist. Onze vakmannen zorgen hiervoor.

Schakel ons in

Wil je de stormschade aan het dak laten verhelpen? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 053 - 208 70 11. In het geval van spoed zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week! Zo ben je verzekerd van vlugge en vakkundige service. In Hengelo en omstreken kun je bij stormschade op ons rekenen!

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Specialist in bitumen dakbedekking
  • Ervaren dakdekkers in Twente
  • VCA Certificering voor kwaliteit
VCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Bitumen daken
  • Nieuwbouw
  • Lekkage plat dak
  • Renovatie dakbedekking
  • Uitgebreide dakinspectie

Hoofdvestiging