053 - 208 70 11

Dakdekker nodig in Hengelo?

Daklekkage Hengelo

Daklekkage heeft vaak grote gevolgen, zeker als je er niet op tijd bij bent. De gevolgen van daklekkage op de dakconstructie zijn vaak niet te voorzien. Door het vocht kan hout gaan rotten, met alle gevolgen van dien. Zorg er daarom voor dat je bij het vermoeden van een daklekkage zo snel mogelijk een dakspecialist inschakelt.

Wij kunnen ook een dakinspectie voor je uitvoeren, zodat je de kans op een eventuele daklekkage zo klein mogelijk houdt. In Hengelo en de regio ben je bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie aan het juiste adres voor zowel kleine dakreparaties als gehele dakrenovaties. Ook bij terugkerende problemen geven wij garantie op een adequate service.

Schakel onze vakmensen daarom direct in bij problemen op- of rondom het dak. Neem contact met ons op via 053 - 208 70 11 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Hulp bij daklekkage in Hengelo

We staan in Hengelo snel bij je op de stoep als je melding maakt van een daklekkage. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het detecteren en verhelpen van daklekkages. In veel gevallen kunnen wij het lek zonder hak- en breekwerk opsporen en dichten. Een daklekkage is al erg genoeg; wij zorgen ervoor dat de schade zo beperkt mogelijk blijft.

Lekkages bij de schoorsteen, op het dak zelf of langs de randen van de hemelwaterafvoer/dakgoten lossen wij gericht en doeltreffend op. Heb je direct een dakspecialist nodig voor een noodreparatie bij daklekkage in de regio Hengelo? Schakel dan de dakdekkers van Kamphuis Dakbedekking & Renovatie in; wij staan voor je klaar om snel en vakkundig de dakproblemen op te lossen.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Specialist in bitumen dakbedekking
  • Ervaren dakdekkers in Twente
  • VCA Certificering voor kwaliteit
VCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Bitumen daken
  • Nieuwbouw
  • Lekkage plat dak
  • Renovatie dakbedekking
  • Uitgebreide dakinspectie

Hoofdvestiging